Follow Your Nature

Foto: Saskia Beek Nap

Hoi, ik ben Naomi en leuk dat je een kijkje neemt in mijn persoonlijke speurtocht van dat ding dat men het leven noemt. Met als werktitel: Follow Your Nature.

Het was 2013 toen mijn persoonlijke speurtocht begon. Althans: ik leef al iets langer maar toen begonnen dingen zo’n beetje interessant te worden. En met interessant bedoel ik moeilijk. En met moeilijk bedoel ik uitdagend.

In het perspectief van een buitenstaander had ik alles voor elkaar, deed ik een leuke media-opleiding in Amsterdam, liep ik stage bij een tof bedrijf en leek het erop dat ik alleen maar te gekke dingen aan het doen was. Lekker bezig chick, zou je denken.

Tot het moment kwam waarop ik me realiseerde dat ik te veel hooi op mijn vork had genomen. De dingen die ik deed waren puur op wilskracht, misschien zelfs gericht op het verkrijgen van erkenning van anderen en ik vergat daarbij wie ik écht was en wat ik écht wilde.

In 2014 besloot ik even uit te zoomen om dingen in perspectief te zien, rust te nemen en om beter beter voor mezelf te zorgen middels onder andere bewuster eten en meditatie. Ik besloot om mezelf iets beter te leren kennen.

Erachter komen wat ik écht belangrijk vind, mezelf omringen met de mensen waar ik energie van krijg, meer doen in plaats van alleen maar dromen en denken. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat alles alleen maar makkelijker is geworden. Soms voel ik me nog steeds overwhelmed en weet ik het even niet meer. Dat durf ik best toe te geven. En hey, wat mij betreft is dat helemaal oké.

Want ik kies er steeds opnieuw voor terug te gaan naar de basis, naar mijn natuur. Ik kies er steeds voor te vertrouwen op mijn intuïtie. En vooral het leven niet te serieus te nemen en lekker te spelen.

Mijn dappere pogingen volg je hier op Follow Your Nature. Ik deel mijn allerlaatste inzichten op het gebied van bewust en blij leven en liefde voor je lichaam en de wereld om je heen.

Leuk dat je erbij bent!

x Naomi

2 gedachtes over “Follow Your Nature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *