Hi, welkom op FollowYourNature.nl.

Je bent op mijn website beland omdat…

je een natuurlijker leven wil leiden maar je weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Je wilt veranderingen toepassen waarmee je zowel voor jezelf als het milieu kiest maar je weet niet hoe.

…je hebt een andere mindset dan de mensen om je heen. Je zoekt iemand die je daarin herkent maar tegelijkertijd ook iemand die niet alle wijsheid in pacht heeft. Iemand die ook maar wat aankloot. Net als jij. 

…je weet dat je bij het trekken van je portemonnee altijd kiest voor een bepaalde beweging in de wereld. Je hebt een reminder nodig dat de keuze van jou als individu ook wat waard is.

…je volgt me toevallig op social media en bent vooral nieuwsgierig naar het meisje achter al die foto’s in de zon met die ene hond.

Als je om deze redenen op mijn website bent beland zit je goed en doe ik een kleine voorstelronde met je. Zal ik beginnen?

Ik ben Naomi Felesita, (bijna) 28 zomers jong, geboren in Zoetermeer en inmiddels heb ik zo ongeveer elke grote stad van Nederland bewoont. 

Ik ben een mix van verschillende culturen in één. Zo heb ik via mijn moeder mijn roots in Indonesië en Duitsland en vind ik in mijn vader delen van Curaçao en Venezuela.

Ik studeerde Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam maar brak die halverwege af omdat mijn ambities groter waren dan mijn schoolagenda toeliet. 

In 2015 deed ik mee aan een jaarprogramma van 365 dagen succesvol. Hierin stond persoonlijke groei centraal en kwam ik er dankzij leuke opdrachten achter wat ik nu eigenlijk echt belangrijk vond. 

Follow Your Nature werd geboren. Op deze site doe ik onderzoek naar speels & natuurlijk leven. Hier vind je persoonlijke blogs, recensies en interviews. Ik kauw graag, maar niet voor so help yourself – trek je schoenen uit en gluur even lekker rond. Misschien zit er iets leuks voor je tussen! 

Met liefs,

Naomi